Joggingbälte

Canicross

canicross.se

Baggen Softbelt

Ett ryckdämpat hundförarbälte för canicross & skijoring

 

Softbelt Race är den senaste nyheten bland Baggens joggingbälten. Detta är ett bredare bälte optimerat för främst skidåkning och jogging. Bältet har samma fina funktioner som övriga Baggen Softbelt, men själva bältet är högre och ger bättre avlastning och stöd för ryggslutet.

 

BAGGEN® Softbelt Race levereras med benremmar för att enkelt hålla bältet kvar på höften.

 

Bandet som går längs baksidan på bältet gör det möjligt att fästa samtliga väskor från Baggens sortiment. Bandet har invävd reflex. Reflexbandet levereras som standard med grå färg, men finns även med blå eller rosa.

 

Fäst ditt koppel i ett Baggenbälte och du får händerna fria. Expandern som sitter inbyggd i bältet tar hand om eventuella ryck och skonar dina armar och axlar. Finns i två olika hårdheter, X1 och X2.

 

---------------

 

FAKTA BAGGEN SOFTBELT

Med hjälp av snabbfästet som medföljer varje Softbelt kan du enkelt fästa vilket koppel du vill. Oavsett om du använder ditt vanliga promenadkoppel, ett flexikoppel eller en spårlina så är det bara att spänna fast det i "snabbfästet" så sitter det där. Snabbfästet fungerar även som panikutlösare i skidspåret om du snabbt behöver ta dig loss.

 

---------------

 

Vad betyder X1 & X2?

X1 respektive X2 är namnen på de olika dämpningarna som sitter i Baggen Softbelt. Dessa är enkelt utbytbara och går att köpa lösa!

 

X1 - Enkel expander = Mjuk dämpning

En mjukare dämpning för små eller medelstora hundar. Rekommenderas även för större hundar om du själv är liten och inte har så mycket vikt/styrka att sätta emot.

 

X2 - Dubbel expander = Hård dämpning

Hårdare dämpning för dig med flera eller starka hundar. Ger bättre kontroll och mera närkontakt med hundar som drar mycket, men då är det dock en fördel om man själv är stark.

 

---

 

"Genomgående toppbetyg för Baggen Softbelt"

Hundsport nr.12 -07. Läs hela testet här!

BAGGEN® SOFTBELT

 

Softbelt är hundförarbältet för alla hundmänniskor och årstider!

 

Oavsett hur du tänker motionera med din hund så är Baggen Softbelt det rätta alternativet. Skidåkning, stavgång, jogging, jakt eller bara en promenad - Baggen Softbelt gör allt möjligt.

 

Baggen Softbelt finns i flera olika utföranden och med två olika hårdheter på dämpningen.

"Genomgående toppbetyg för Baggen Softbelt"

Bilder CaniX:

 

Hela denna webbplats är en annons från BAGGENPRODUKTER HB.